Anime Kitties
November 22, 2009, 06:46:05 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: cititi topicul revenirii, i'm back too
akyra.

Home Help Search Staff List Calendar Login Register  

Top 8/12/150 anime crushes

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Top 8/12/150 anime crushes  (Read 84 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Akyra
nothing
Administrator

romantically broken

View Profile
« on: July 16, 2008, 12:00:20 pm »

Well...titlul topicului spune totul.
Pot posta si baietii aici, btw (ce, de parca ei nu sunt obsedati de anumite 'anime girls'?  happy ).

Incep eu cu...topul meu (fir-ar...sa vedeti ce top am...numa' cu frumuseti :> )

1. Hiei (YYH) - cine v-a mintit ca imi place de Kurama? mda...eu v-am mintit, am incalcat si eu o porunca >____>. Revenind...o citez pe o prietena cand mi-a zis: "Chiar vrei sa te cred cand zici ca-ti place de Kurama? Se vede de la o posta ca te topesti dupa Hiei.". Avea dreptate. Revenind din nou la subiect...mi-a placut de el din prima clipa, mi-a placut totul inclusiv caracterul. Si imi place cand il tachineaza pe Kuwabara =)) =))
2. Atticus Rhodes (Yu-Gi-Oh! GX) - si acum imi amintesc cand a aparut pentru prima data in anime...era sa cad jos din pat. E atat de...chipes si are un caracter foarte linistit :-"
3. Yomi (YYH) - unul dintre cei mai chipesi barbati pe care i-am vazut in viata mea de 14 ani si ceva... pacat ca e orb, dar eu nu prea tin cont de aspectul fizic, ci de cel moral...
4. Chazz Princeton (Yu-Gi-Oh! GX) - oops...=)) era imposibil sa nu ocupe si el un loc...printre fruntasi  Azn . Mie mi se pare un personaj foarte amuzant: am ras pe burta cu episodul ala in care cica e indragostit de Alexis. L-a rugat si pe Atticus sa-l ajute sa o cucereasca. Mortal tipul :X .
5. Kurama (YYH) - ce mult a scazut...in topul meu. Dar si acum ma cam..."topesc" dupa el. Imi place la el: aspectul fizic si caracterul.
6. Yusuke (YYH) - cred ca pun toti tipii din YYH exceptie cativa. In fine...Yusuke e prea tare! Trebuie sa recunosc ca ma face sa rad...si acum imi aduc aminte episodul in care Kuwabara se preface mort...=)) a fost prea tare expresia de pe fata lui. Pacat ca exista Keiko..daca as fi un personaj (feminin) din YYH, pe Keiko as ucide-o prima. Cat despre Hiei...nu cred ca se apropie vreo una de el...poate doar Mukuro dar la ea tin cel mai mult deci... Tongue
7. Vegeta (Dragon Ball Z) - prima mea dragoste anime. DBZ a fost primul anime urmarit (nu, nu am urmarit Sailor Moon) si mi-a placut la nebunie. Mereu ziceam ca vreau sa ma casatoresc cu el....asta acum cativa ani.
8. Naraku (Inuyasha) - pai...mi-a placut foarte mult de el si dupa parerea mea nu era chiar asa rau.
9. Shishiwakamaru (YYH) - ooops...ce cauta el aici? =))
10. Sesshomaru (Inuyasha) - prea tare caracterul lui. Sincera sa fiu mi-ar placea sa-l vad intelegandu-se de minune cu Inu, ca doi frati ce sunt.
11. Valgaav (Slayers) - pacat ca a murit...damn. Dar presimt ca va reveni invia...nu stiu de ce.
Si ar mai fi: Leon, Yuri, Koenma, Miroku, Zelgadis, Kaiba and others. Mda...si unele personajuri din niste manga-uri, dar acesta e topic anime.
As pune si personaje feminine la care tin foarte mult dar veti crede ca sunt pe invers si mai bine nu.
Acum...astept sa postati si voi ca sunt curioasa.
Report Spam   Logged

Riku-kun
Novice
*

View Profile
« Reply #1 on: September 08, 2008, 02:10:21 am »

foarte interesant.
ia sa vedem ce pot sa imi amintesc.
1.Nanaka Yatsushiro (Myself Yourself) arata foarte bine plus ca are o fire foarte puternica si mereu isi ascunde tristetea asta o face foarte misterioasa.Dar pe langa asta este si o persoana foarte blanda asta reiese din anime .

2.Moka Akashiya (rosario+vampire) foarte foarte simpatica si draguta prima oara cand am vazut un episod din anime am vrut sa il vad tot doar din cauza lui Moka pe langa asta imi place la nebunie cum ii sta parul si culoarea acestuia.

3.Ecleir (Kiddy Grade) la 15 ani  credeam ca mai frumoasa de atat nu se poate ma uitam in fiecare zi la kiddy grade ba chiar stateam pana la 23.30 ca sa pot sa vad reluarile.

4.Tsukasa Kasuga (Tokimeki Memorial Only Love) foarte tare tipa  este singura de care imi place din aceasta seriie,arata bine e draguta si pe langa asta are un mare plus e si atleta joaca volei pentru mine asta este un mare plus.

5.Aiko Ando (True Tears) arata bine dar nu asta ii da dreptul sa faca parte din top ci privirea ei  nevinovata(cand vrea nu mereu) care te termina cand te uiti la ea.

6.Yuna Miyama(Maburaho) o fata foarte draguta si simpatica si avea si un corp de cadeai pe spate.

7.Revy (Black Lagoon) mai trebuie sa mai zic ceva? dar zic ca sa nu va supar sa imi aratati o persoana care nu o simpatizeaza macar putin pe Revy e super tare mai ales ca stie sa foloseasca pistolul sau pistoalele in cazul ei

8.Rei Ayanami (Neon Genesis) e putin cam retrasa din punct de vedere social cei care au vazut animeul stiu de ce dar trecand peste asta e un personaj feminin destul de bun.

9.Lucy (elfen lied) frumoasa dar si foarte foarte mortala  cred ca asta o face o candidata pentru topul asta

10.Lacus Clyne (gundam seed) sunt un mare fan gundam seed si lacus e singurul personaj feminin pe care il simpatizez .

11.Bulma(DBZ) a fost primul anime pe care l-am vazut si la 13 ani credeam ca Bulma e cea mai tare asta pentru ca atunci nu am mai vazut alte animeuri.

Sper ca nu am omis nimic daca nu am dat prea multe detalii sa imi spuneti ca sa nu mai fac aceeasi greseala alta data
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: