Anime Kitties
November 22, 2009, 06:45:54 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: cititi topicul revenirii, i'm back too
akyra.

Home Help Search Staff List Calendar Login Register  

M.A.M

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: M.A.M  (Read 149 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaito
Global Moderator

Totul este relativ.

View Profile
« on: August 26, 2007, 12:13:43 pm »

In ajunul craciunului,  cele doua fete (M & M [mai pe scurt..]), o gasesc pe Anita in biserica aceea parasita. Ele decid sa o ia cu ele, astfel, nascandu-se ca surori.
 Ce parere aveti despre cele trei surori? Tin una la alta, lupta impreuna una pentru alta, si pentru Nene (desigur).
 Intrebare:    Ce parere aveti despre ele, caracterul lor etc. ?
Report Spam   Logged

Riku
Angel of Light
Novice
*

View Profile
« Reply #1 on: August 26, 2007, 04:04:32 pm »

M.A.M adica Maggie,Anita si Michelle!Well,eu am o parere foarte buna despre cele 3 winking.Asa e,tin foarte mult una la cealalta si sunt foarte apropriate si se inteleg foarte bune ca niste surori adevarate,chiar daca nu sunt>.>.La caracter sunt intradevar diferite dar asta nu inseamna ca nu se si inteleg bine.Michelle este o fire mereu optimista in orice situatie si le ridica moralul surorilor ei,parca e mereu lipsita de griji,Anita e putin rautaciaosa si obraznica,vorbareata dar are un suflet mare iar despre Maggie,care e si preferata mea,pot spune ca m-a impresionat prin comportamentul dar mai mult prin caracterul ei la care semanam leit!La puteri sunt toate trei foarte bune,au atacuri speciale si trucuri bine ascunse dar diferite,sunt puternice si ataca atunci cand trebuie si raman uimita mereu cand vad cate hartie folosesc si ma intreb de unde au atata mai ales o asemenea putere mi se pare foarte ciudata dar speciala^^.Cam atat,dar revin daca o sa imi vina alte idei plus ca nu am vazut ultimele episoade ale animeului si a doua oara si am cam uitat :happy.
Report Spam   Logged

Anshy
Administrator

I will steal Mya's husband *evil grin* =D*muhaha*

View Profile
« Reply #2 on: August 28, 2007, 03:30:09 am »

heya!
imi plac foarte mult!
mi se pare ca asa ar trebui sa fie surorile ideale, unite, mereu luptand una pentru cealalta...
^_^ ma intristeaza povestea cum sau intalnit, dar au demonstrat mult curaj si dragoste prin unirea unu cu alta  Tongue
deci, traiasca M.A.M!  big grin
Report Spam   Logged

Just Girl
Novice
*

View Profile
« Reply #3 on: June 21, 2008, 12:55:31 am »

Eu zic ca la un moment dat dau o lectie de viata,deoarece in aceste momente,in epoca asta nu prea exista asemenea relatii...sau daca exista nu prea sunt intalnite ori pe cale de disparitie ^^!Intr0un fel e un mod foarte dragut care da de subinteles multe,acum depinde de fiecare cum interpreteaza! ^^
   Mi se par foarte dragute tipele ^^!
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: