Anime Kitties
November 22, 2009, 06:47:25 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: cititi topicul revenirii, i'm back too
akyra.

Home Help Search Staff List Calendar Login Register  

Sakura vs Ino

Poll
Question: Pe care o alegeti?
Ino - 1 (20%)
Sakura - 2 (40%)
Ambele - 0 (0%)
Nici Una - 2 (40%)
Total Voters: 5

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sakura vs Ino  (Read 122 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yakushi Kabuto
~Medical Ninja~
Novice
*

At least I'm cute when I'm evil

View Profile WWW
« on: September 11, 2007, 12:17:36 pm »

Dintre cele doua nu am sa o aleg pe niciuna din mai multe motive.Sincer sa fiu lor le pasa decat de Sasuke si de nimic altceva,iar daca ma intrebati pe mine nici una din ele nu are sanse sa fie prietena lui Sasuke,pentru ca emo kid este prea ocupat cu uciderea fratelui sau >.>,dar el nu se gandeste ce o sa faca dupa?Oricum dupa cum am mai spus nu o prefer pe nici una dintre cele doua din mai multe motive.Am sa incep cu Sakura.
Pai la Sakura nu imi plac mai multe lucruri,ea este genul de fata sensibila care nu este gata sa devina un ninja experimentat ca Naruto sau emo kid.Alt lucru care nu imi mai place la Sakura este faptul ca are parul roz,eu unul destest aceasta culoarea.Pe langa asta in prima partea a animeului ea nu stia nici sa arunce un kunai si nu contribuia cu nimic la ajutatul echipei,in fiecare din misiunile lor ea statea si se uita in timp ce Sasuke si Naruto faceau toata treaba.Cu toate acestea in Shippuden ea a reusit sa devina mai puternica.
Drespre Ino.Mai putine lucruri de zis decat la Sakura.Ea are o atitudine la fel ca si Sasuke adica este ingamfata mereu si se da mare,crede ca toate lucrurile ii apartin ei si crede ca mereu are dreptate.Ea a intrat in competitia stupida alaturi de Sakura pentru a-i atrage atentia lui emo kid >.>.Alt lucru care ma deranjeaza la ea este fpatul ca nici ea nu stia cine stie ce despre cum era sa fii un ninja insa se descurca mula mai bine decat Sakura.
Cam atat am avut de zis,si dupa cum am mai spsus votul meu nu merge catre nimeni.
Report Spam   Logged

|.::Beware of me,the ninja with two faces!::.|
Kaito
Global Moderator

Totul este relativ.

View Profile
« Reply #1 on: September 11, 2007, 12:24:11 pm »

... Sakura si Ino... doua fete fara materie cenusie in cap si care se gandesc doar la cum ar fi mai frmos sa se sarute su Sasuke pe la vreun colt! Tongue
Alt lucru care nu imi mai place la Sakura este faptul ca are parul roz,eu unul destest aceasta culoarea.
nu esti singurul... Tongue nu stiu de ce fetele adora culoarea asta... mi se pare absolut scarboasa (desi *din pacate* sunt si eu fata si ma indeasa mama in rochitele alea cu fundita.. poate ca vrea sa ma faca sa vars.. cine poate stii..)
Sakura este uneori mai dragutza, cand o apuca si pe ea curajul.. probabil nici macar nu stie ce e cu ea...
Ino... ingamfata, fitzoasa, cu nasul pe sus, si ,de parca nu ar fi de ajuns, mai este si obsedata de Sasuke... gretzos! totusi, se tine mai bine decat Sakura de partea eu Ninja, si de aceea votul meu merge la Ino.
Report Spam   Logged

Anshy
Administrator

I will steal Mya's husband *evil grin* =D*muhaha*

View Profile
« Reply #2 on: September 12, 2007, 11:49:49 am »

Alt lucru care nu imi mai place la Sakura este faptul ca are parul roz,eu unul destest aceasta culoarea
.
nu esti singurul...  nu stiu de ce fetele adora culoarea asta
nu as zice ca toate fetele adora culoarea asta. eu nu prea o agreez.  Tongue in fine...
Sakura sau Ino? grea alegere...amandoua sunt sooper-dooper active, mai ales in primul episod. imi place Ino, are un caracter interesant si parul ei e super. il iubeste pe Sasuke, ceea ce o face o rivala inraita pentru Sakura.
si acum Sakura...imi place parul ei...dar nu trebuia sa fie roz!!!  :-X are un caracter dragutz si cred ca intr-adevar e indragostita nebuneste de Sasuke.
cam atat. deci, eu o aleg pe....hmmmm....sa vedem...cred ca pe Sakura. apare in mai multe episoade si e mai dragutza  Tongue  Kiss
Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: