|
Kaito
|
 |
« on: September 05, 2007, 06:17:00 am » |
|
ei bine, aici useri si vor posta nelamuririle, iar un alt user le va raspune. cu conditiile: sa nu se faca spam, si sa nu se incalce drepturile de autor.
puteti da si o mica rasplata userului care vaq raspunde, dak este rabdator si dragutz, de exemplu sa le dati un +Karma.
|
|
|
|
|
Dark_Butterfly
|
 |
« Reply #1 on: September 05, 2007, 06:28:18 am » |
|
Ok, cred ca am eu o intrebare ce se datoreaza memoriei scurte pe care o am...
Deci...
Cum se numeau acele forme de viata artificiale care le ajutau pe cele doua protagoniste???
|
|
|
|
|
|
|
Anshy
|
 |
« Reply #2 on: October 26, 2007, 05:27:29 am » |
|
forme de viatza artificiala??? nu am auzit de asa ceva...stiu doar ca ele daca mor, devin alte persoane ( -_-" explicatie de sarmale reci), daca nu ai inteles, adik au alt corp, dar nush sigur daca si alte memorii. poate ne mai ajuta cineva care stie ^^ ciao! * 
|
|
|
|
|
Dark_Butterfly
|
 |
« Reply #3 on: October 26, 2007, 07:34:53 am » |
|
Stiu asta... Ma refeream la acele "masinarii" care le ajuta pe Eclair si Lumiere... Oricum un punct in plus de la mine ca ai incercat sa ma ajuti! sincer mi-e prea lene acum sa caut pe net sa vad cum se numesc... Oricum robotul "lui Eclair"(ce exprimare proasta pot avea la ora asta -_-") e super! Grafica e buna(in general grafica e buna  ) Mersi pentru raspuns  pup dulce 
|
|
|
|
`A Simple Girl`
Novice
|
 |
« Reply #4 on: July 09, 2008, 11:32:51 am » |
|
Oricum robotul "lui Eclair" Te referi la acel robot rosu? Se numeste Doner daca asta intrebai. ^_^ Nu cred ca te refereai la nave. O.O
|
|
|
|
« Last Edit: July 09, 2008, 11:39:32 am by `A Simple Girl` »
|
Report Spam
|
Singura, Prin Univers! Straina, De Mine!
|
|
|
|
Dark_Butterfly
|
 |
« Reply #5 on: August 13, 2008, 03:33:35 pm » |
|
Oricum robotul "lui Eclair" Te referi la acel robot rosu? Se numeste Doner daca asta intrebai. ^_^ Nu cred ca te refereai la nave. O.O DAp.. la Donner ma refeream... ^^" mersi oricum ^.^
|
|
|
|
|