Anime Kitties
November 22, 2009, 06:46:15 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: cititi topicul revenirii, i'm back too
akyra.

Home Help Search Staff List Calendar Login Register  

Paradise Kiss

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Paradise Kiss  (Read 108 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mya
not really, i know....
Full Member

Summer coming

View Profile
« on: August 16, 2008, 07:02:42 am »

Am creat un topic in care sa discutam despre titlu si semnificatia acestuia.
din cate am inteles eu, Paradise Kiss este o marca de haine [cam ciudat nume,nu?].si totusi se refera si la viata dintre personaje,mai ales ca sunt momente fooaaaarte.... fierbinti  Azn [nu degeaba e +16 =)) ]
eu cred ca titlul se refera mai mult la personaje,decat la haine.voi ce parere aveti despre toata chestia asta?
Report Spam   Logged

Anshy
Administrator

I will steal Mya's husband *evil grin* =D*muhaha*

View Profile
« Reply #1 on: August 18, 2008, 09:53:26 am »

well, mie imi place mult titlul, desi nu prea am inteles la inceput de la ce vine.
intr-adevar, este numele unei marci *sa zicem asa* de haine create de grupul ala. dar...daca privim mai atent, poate se refera si la insusi animeul si la actiunile personajelor, caci Caroline si George *primul cuplu* si Miwako si....ala blond...*u understand,ne?  rolling eyes am uitat cum il cheama* se simt intr-adevar ca in paradis impreuna
Report Spam   Logged

deirbhile
She's on the dark side
Full Member

think with your heart

View Profile WWW
« Reply #2 on: August 20, 2008, 01:43:10 pm »

Nu cred ca e numai faptul ca se simt ca in paradis impreuna.

E vorba mai mult despre lumea noua pe care o descopera Yukari. Pentru ca vedeti voi... chiar daca era o eleva foarte buna, era destul de singura. Odata ce il cunoaste pe George si incepe sa manifeste sentimente pentru el si pentru intreaga companie pe care i-o ofera toti (am vazut de mult anime-ul, chiar daca e o rusine nu mai tin minte cum ii chema pe ceilalti), chiar daca toata atmosfera de bine dureaza cam putin ii face bine si de fapt nu numai ei, ci tuturor. Vorba aia, faceau o echipa pe cinste! Cheesy

Sigur ca e numele marcii hainelor, dar pana la urma cel care a creat anime-ul trebuie sa fi dat numele asta cu un anumit motiv! Cam asta cred ca ar fi. Odata ce intalneste dragostea, Yukari intra intr-o lume pe care nu o cunostea si, chiar daca eu nu sunt de acord cu decizia ei de a pleca de acasa, descopera intr-adevar lucruri minunate.

happy
« Last Edit: August 20, 2008, 01:45:03 pm by deirbhile » Report Spam   Logged

^ yes, i love him!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: