M.A.M adica Maggie,Anita si Michelle!Well,eu am o parere foarte buna despre cele 3

.Asa e,tin foarte mult una la cealalta si sunt foarte apropriate si se inteleg foarte bune ca niste surori adevarate,chiar daca nu sunt>.>.La caracter sunt intradevar diferite dar asta nu inseamna ca nu se si inteleg bine.Michelle este o fire mereu optimista in orice situatie si le ridica moralul surorilor ei,parca e mereu lipsita de griji,Anita e putin rautaciaosa si obraznica,vorbareata dar are un suflet mare iar despre Maggie,care e si preferata mea,pot spune ca m-a impresionat prin comportamentul dar mai mult prin caracterul ei la care semanam leit!La puteri sunt toate trei foarte bune,au atacuri speciale si trucuri bine ascunse dar diferite,sunt puternice si ataca atunci cand trebuie si raman uimita mereu cand vad cate hartie folosesc si ma intreb de unde au atata mai ales o asemenea putere mi se pare foarte ciudata dar speciala^^.Cam atat,dar revin daca o sa imi vina alte idei plus ca nu am vazut ultimele episoade ale animeului si a doua oara si am cam uitat :

.