Anime Kitties
March 22, 2010, 09:15:29 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: cititi topicul revenirii, i'm back too
akyra.

Home Help Search Staff List Calendar Login Register  

Ce-ai face daca...[YYH Game]

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ce-ai face daca...[YYH Game]  (Read 155 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Akyra
nothing
Administrator

romantically broken

View Profile
« on: April 22, 2008, 09:45:15 am »

Jocul acesta este in genul celuilalt de la Forum Games. Trebuie sa pui o intrebare gen: "ce-ai face daca...", "daca..." etc..
Singura diferenta este ca aici intrebarile trebuie sa aiba legatura cu anime-ul.
Pun eu prima intrebare:
Ce-ai face daca Kuwabara te-ar cere in casatorie?(daca esti baiat atunci...Botan  Afro )
Share Report Spam   Logged

Malcom
~~~Psihologic Torture~~~
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #1 on: April 23, 2008, 11:17:07 am »

Botan? pe mine? as crede in primul rand ca nu mai vede bine =))=))=))
deci.. acum serios... i-as zice sa se trezeasca si sa-si gaseasca pe cineva care nu se pierde si in propia camera =)) * mai ales ca nu-mi place botan :-| ... prea.. nust.. ~.~" *

ca sa pastram nuanta...
Ce ai face daca Kurama ti-ar cere o intalnire? [ < ca tot majoritatea girls au o manie cu kurama ^^" ]
Report Spam   Logged
Kaito
Global Moderator

Totul este relativ.

View Profile
« Reply #2 on: April 23, 2008, 12:48:01 pm »

1. as fi mai mult decat sigura ca nu vorbeste serios
2. avand in vedere ca e vb de KURAMA, care nu si-ar bate joc de mn, as accepta
3. m-a sgandi ce sa fac

Ce ai face daca ar veni la tine cineva din Lumea Spirituala si ti-ar zice ca urmeaza sa mori in urmatoarele 3 zile ?
Report Spam   Logged

Akyra
nothing
Administrator

romantically broken

View Profile
« Reply #3 on: April 24, 2008, 11:45:16 am »

Pai as astepta sa mor, iar dupa aia as incerca sa vad daca as putea reinvia...

Ce-ai face daca te-ai trezi intr-o dimineata cu Yuusuke langa tine...? Desigur...in pat cu tine (va rog sa nu va ganditi la prostii...pentru baieti: Botan sau Keiko, alegeti voi una).
Report Spam   Logged

Malcom
~~~Psihologic Torture~~~
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #4 on: April 25, 2008, 11:48:01 am »

poy, as ramane " O,o "  ... cred ca m-as gandi prima data ca iar visez pre mult ~.~" ... m-as tranti la loc pe pat si daca reusesc sa scap de visul asta ok.. daca nu-i un vis raman again " O,o " .... deci zau ... nust ce-as face O,o ... probabil daca ea ar dormi as astepta sa se treasca sa ma lamureasca si pe mine ce s-a intamplat si cum a ajuns ea acolo...

the same [ prea tare ca sa o schimb ^^" ]
Report Spam   Logged
Akyra
nothing
Administrator

romantically broken

View Profile
« Reply #5 on: April 26, 2008, 02:16:06 pm »

PS: va rog sa puneti de acum incolo minim 3 intrebari, maxim...cate vreti. Puteti raspunde si la intrebarile voastre daca doriti.
Daca se poate faceti si dialoguri! happy

Cu el langa mine si mai ales in pat? =)) In primul rand l-as trezi automat, probabil i-as da si o palma. Dupa ce se trezeste l-as intreba ce cauta el cu mine in pat si bineinteles, o palma sau un pumn nu strica =)) Totusi...hai sa fac dialog:
Me: *opresc alarma de la telefonul mobil*
Yusuke: *casca*
Me: Iar dimineata...ce-am facut oare sa merit asa ceva...scoala asta ma terorizeaza ~___~
Y: *ridica capul si tipa*
Me: *ma uit ingrozita la el si intreb* ce d****' cauti tu aici in patul meu?
Y: pai...face parte din noua mea misiune. Koenma a zis sa dorm cate o noapte in patul fiecarei fete de 12-14 ani. Tu ai 14 asa ca...Oricum, mi-a placut noaptea petrecuta impreuna...
Me: bai nesimtitule, da-te jos URGENT din patul meu ca te i-a regele Enma la palmuit. Doar stii ce a patit Koenma mai demult...a primit 100 de palme la fund...doar nu vrei sa patesti asa ceva?
Y: *se da jos din pat*
Me: Deci?
Y: Fie cum zici tu, iarta-ma.
Me: Nu te iert decat cu niste conditii. Imi faci cunostinta cu Kurama si-mi dai si ID-ul lui de mess...si sa-mi zici ce face Hiei si cu Mukuro! Daca se casatoresc sa ma invitati si pe mine! alfel, stii ce te asteapta!
* de-as avea ID-ul lui Kurama =)) ...*

1. Acum o intrebare mai "diferita"...sa presupunem ca Yusuke crede ca Kurama nu este baiat. Ce crezi ca ar face Kurama ca sa-l convinga? Dar Yusuke ce crezi ca ar face? (sa nu gasesc nimic de genul acesta: ii/isi da pantalonii jos ca sa verifice =)) )

2. Ce ai face daca l-ai vedea pe Kuwabara cantand: Bye Bye Beautiful (Nightwish)?

3. Ce-ai face daca in ora tezei de la mate/romana/istorie/geografie (care vrei), tu te-ai concentra iar la geam ar aparea Hiei?

4. Ce ai face daca Kuwabara ar fi profesorul tau de mate?

5. Ce ai face daca ai vedea asta si ai fi nevoit sa asisti la continuare pentru ca ti-a fost facuta o vraja care nu te mai lasa sa te misti (I mean...pana e gata tot, va dati voi seama cam la ce ma gandesc)?

Raspunsuri:
1. Chiar nu am idee...eu prima data m-am gandit la chestia cu pantalonii...insa ar mai fi ceva, ii dau bluza jos =)) poate asa imi dau seama sau il duc la un ginecolog (nu-l duc la ginecoloage ca se dau alea la el).

2. Kuwabara: Did you ever hear what I told you?...
Me: *imi pun mainile la urechi...nici macar nu pronunta cum trebuie in engleza...*
K: Is not the three...that flower...
Me: KUWABARA OPRESTE-TE! O fi melodia mea favorita, dar sa nu fie cantata de tine ca innebunesc!
K: daca ma lasi sa o cant pe toata iti fac cunostinta cu Kurama.
Me: pai...bine.
*si asa canta Kuwabara toata melodia si dupa aia il aduce pe Kurama =))*

3. Aleg teza de la mate de vineri. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi aparut Hiei...Let's see...
Me: *ma gandesc intens la problema aia de geometrie*
Hiei: *se catara pe geam si se uita*
Me: *scot sticla de apa minerala din banca si beau un pic ca sa-mi mai incarc energia si neuronii*
H: *imi face cu mana*
Me: ce d****' ? Hiei?
H: da...
Me: *ii fac semn sa dispara*
H: *scrie pe o foaie mare urmatorul mesaj: "cere-ti voie sa te duci pana la toaleta. Te asteapta Kurama in toaleta fetelor! Toti au crezut ca e fata si de aceea la lasat acolo!"
Me: *cer voie si ma duc*
~end.

4. Incepe ora. Profesorul intarzie vreo 10 minute si prin clasa e uragan. Intra proful in clasa dupa care:
Kuwabara: Buna ziua copii!
Me: *incep sa rad zgomotos*
K: ce ai patit domnisoara?
Me: iesi imediat de aici, o cauti cumva pe Yukina?
K: domnisoara [nume de familie here] te scriu la caiet!
Me: stai...asa...ce cauti tu aici?
K: sunt noul profesor de matematica...
Me: *deja lesin*
~End...

5. Cred ca voi incerca sa-l contactez pe Kurama sa ma ia cat mai repede de acolo =))...nu cred ca as fi dispusa sa vad asa ceva. Sarutul da, dar continuarea NO WAY! Ma omoara Hiei daca m-ar vedea acolo...

« Last Edit: May 18, 2008, 06:24:12 am by Lenora » Report Spam   Logged

Dream Shadow
**Crazy mind, pure spirit**
Moderator

SO lonley ...

View Profile
« Reply #6 on: June 15, 2008, 12:47:06 pm »

1. acelasi raspuns.. ~_~" sa se duca la ginecolog ~_~"
2. i-as zice ca n-are talent iar daca continua imi scot mp3-ul sa ii pun la boxe melodia sa auda cum se canta klumea Q.Q"
3. as cere profesorului sa ma duc pana la fereastra ca mi s-a facut rau si as verifoca daca nu am halucinatii Q.Q" ... daca n-am asta-i viatza, ii fac cu mana si revin la teza ~_~" daca chiar am halucinatii verific teza poate am vazut cateva cifre in plus O.o'
4. m-as muta la alta clasa ~_~"
5. :-?? ma uit ci cer o punga de floricele =))

1. Ce ai face daca Kurama ar fi profesorul tau de engleza/biologie/matematica/literatura si parintii tai i-ar cere sa te mediteze?
2. Ce ai face daca in timp ce te plimbi pe afara Kuwabara ti-ar face o dedicatie de dragoste? [ por boys Yukina ]
3. Ce ai face daca cand te-ai trezi de dimineata ai vedea toata camera ta plina de trandafiri rosii si un biletel de la Kurama pe noptiera ta in care iti declara dragostea lui vesnica? [ < inspiratie nula ]
Report Spam   Logged

Akyra
nothing
Administrator

romantically broken

View Profile
« Reply #7 on: June 19, 2008, 07:23:13 am »

1. Serios? Aleg sa fie profu' de mate, ca la celalalte obiecte ma descurc bine. Cred ca accept...dar ma voi ruga la Dumnezeu sa ma stapanesc ca sigur ma voi da la el...si n-as prea vrea sa fac asta unui prof...dar daca e Kurama vad eu ce fac.
2. El...mie? =)) Ii zic sa se duca la Yukina sa-i faca ei. Really..chiar nu-mi place de Kuwabara. Numa' cand ii vad moaca imi vine sa-mi pun perna pe fata...
3. Incerc sa dau de el. Dar daca vede mama biletul si trandafirii...in fine...il gasesc eu pe Kurama si ii zic ca il iubesc si eu =))

1. Ce ai face daca ai afla ca Hiei (si Yukina bineinteles ^^") este fratele/sora tau/ta?
2. Ce ai face daca Yomi iti declara iubire eterna? (pentru baieti ramane la fel...poate e gay)
3. Ce ai face daca i-ai vedea pe: Kuwabara, Yusuke si Kurama (fara Hiei) in pozitii din alea....yaoi (adica ceva in genul p*r*o?)
4. Sa spunem ca esti pe forum si te plictisesti si imediat iti apare ca ai primit un mesaj privat. Apare scris ceva in genul:
Draga _____ (insert username here)

Te iubesc inca din prima clipa din care ti-am vazut avatarul si sigul. Cu fiecare postare pe care o faci ma innebunesti...te iubesc asa de mult incat vreau sa ne casatorim...de fiecare data cand iti schimb avatarul ma infurii. Vrei sa fii sotia/sotul meu?

Semnat _____ (personajul favorit)
Report Spam   Logged

Anshy
Administrator

I will steal Mya's husband *evil grin* =D*muhaha*

View Profile
« Reply #8 on: July 01, 2008, 12:29:55 pm »

1. well, nu mi-ar veni sa cred...m-as bucura foarte mult, dar intai de toate, as verifica acest fapt. cine stie...Tongue
2. well...ce sa-i zic? i-as cere un oarecare timp sa-mi readuc limpezimea la cap, apoi...m-as mai gandi Tongue
3.  surprise surprise surprise as lesina si nici un doctor nu m-ar putea aduce in simtiri
4. wtf?  surprise nu l-as lua in serios...*he's kiddin* un personaj anime, declaratie de dragoste? sa fim seriosi...

1. Ce ai face daca o vrajitoare malefica l-ar transforma pe Kuwabara in animalul tau de casa?  big grin
2. Ce ai face daca unul dintre personaje ar dori o relatie virtuala cu tine?
3. Ce ai face daca te-ar fura Yomi si te-ar tine prizonier/a pe undeva?
Report Spam   Logged

Akyra
nothing
Administrator

romantically broken

View Profile
« Reply #9 on: July 01, 2008, 12:37:38 pm »

1. Wtf? Eu am mai multe animale de casa...=)) Dar, avand in vedere ca Kuwabara e rocker cred ca voi accepta in cele din urma, daca nu o chem pe Yukina sa-l sarute ca poate se transforma inapoi.
2. Sa se duca undeva din partea mea, eu vreau relatie reala cu Yomi sau Kurama.  Cheesy
3. Da Doamne! S-ar implini unul dintre visele mele. Depinde si unde ma duce, sper ca in Makai @____@

1. Ce ai face daca personajul tau favorit din anime ar bate la usa (la tine acasa) si mama ta ar deschide, iar el ar zice: "Am *har* sa *hac* iau de *hac*  sotie pe ______ (your name here)" Btw...el fiind beat crita.
2. Ce ai face daca Hiei ti-ar da foc la toate hainele?
3. Ce ai face daca Hiei ar fi noul tau profesor de fizica? (Anshy stie cum si ce =)) )
4. Ce ai face daca in timpul orei de fizica ti-ar cadea un tablou in cap din cauza unei prietene care a trantit usa prea tare cand a iesit din clasa? (Anshy stie de ce si aici) (inca ceva...e ora de fizica a lu' Hiei)
« Last Edit: July 01, 2008, 02:20:59 pm by Akyra » Report Spam   Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: