PS:
va rog sa puneti de acum incolo minim 3 intrebari, maxim...cate vreti. Puteti raspunde si la intrebarile voastre daca doriti.
Daca se poate faceti si dialoguri! 
Cu el langa mine si mai ales in pat? =)) In primul rand l-as trezi automat, probabil i-as da si o palma. Dupa ce se trezeste l-as intreba ce cauta el cu mine in pat si bineinteles, o palma sau un pumn nu strica =)) Totusi...hai sa fac dialog:
Me: *opresc alarma de la telefonul mobil*
Yusuke: *casca*
Me: Iar dimineata...ce-am facut oare sa merit asa ceva...scoala asta ma terorizeaza ~___~
Y: *ridica capul si tipa*
Me: *ma uit ingrozita la el si intreb* ce d****' cauti tu aici in patul meu?
Y: pai...face parte din noua mea misiune. Koenma a zis sa dorm cate o noapte in patul fiecarei fete de 12-14 ani. Tu ai 14 asa ca...Oricum, mi-a placut noaptea petrecuta impreuna...
Me: bai nesimtitule, da-te jos URGENT din patul meu ca te i-a regele Enma la palmuit. Doar stii ce a patit Koenma mai demult...a primit 100 de palme la fund...doar nu vrei sa patesti asa ceva?
Y: *se da jos din pat*
Me: Deci?
Y: Fie cum zici tu, iarta-ma.
Me: Nu te iert decat cu niste conditii. Imi faci cunostinta cu Kurama si-mi dai si ID-ul lui de mess...si sa-mi zici ce face Hiei si cu Mukuro! Daca se casatoresc sa ma invitati si pe mine! alfel, stii ce te asteapta!
* de-as avea ID-ul lui Kurama =)) ...*
1. Acum o intrebare mai "diferita"...sa presupunem ca Yusuke crede ca Kurama nu este baiat. Ce crezi ca ar face Kurama ca sa-l convinga? Dar Yusuke ce crezi ca ar face? (sa nu gasesc nimic de genul acesta: ii/isi da pantalonii jos ca sa verifice =)) )
2. Ce ai face daca l-ai vedea pe Kuwabara cantand:
Bye Bye Beautiful (Nightwish)?
3. Ce-ai face daca in ora tezei de la mate/romana/istorie/geografie (care vrei), tu te-ai concentra iar la geam ar aparea Hiei?
4. Ce ai face daca Kuwabara ar fi profesorul tau de mate?
5. Ce ai face daca ai vedea
asta si ai fi nevoit sa asisti la continuare pentru ca ti-a fost facuta o vraja care nu te mai lasa sa te misti (I mean...pana e gata tot, va dati voi seama cam la ce ma gandesc)?
Raspunsuri:1. Chiar nu am idee...eu prima data m-am gandit la chestia cu pantalonii...insa ar mai fi ceva, ii dau bluza jos =)) poate asa imi dau seama sau il duc la un ginecolog (nu-l duc la ginecoloage ca se dau alea la el).
2. Kuwabara: Did you ever hear what I told you?...
Me: *imi pun mainile la urechi...nici macar nu pronunta cum trebuie in engleza...*
K: Is not the three...that flower...
Me: KUWABARA OPRESTE-TE! O fi melodia mea favorita, dar sa nu fie cantata de tine ca innebunesc!
K: daca ma lasi sa o cant pe toata iti fac cunostinta cu Kurama.
Me: pai...bine.
*si asa canta Kuwabara toata melodia si dupa aia il aduce pe Kurama =))*
3. Aleg teza de la mate de vineri. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi aparut Hiei...Let's see...
Me: *ma gandesc intens la problema aia de geometrie*
Hiei: *se catara pe geam si se uita*
Me: *scot sticla de apa minerala din banca si beau un pic ca sa-mi mai incarc energia si neuronii*
H: *imi face cu mana*
Me: ce d****' ? Hiei?
H: da...
Me: *ii fac semn sa dispara*
H: *scrie pe o foaie mare urmatorul mesaj: "cere-ti voie sa te duci pana la toaleta. Te asteapta Kurama in toaleta fetelor! Toti au crezut ca e fata si de aceea la lasat acolo!"
Me: *cer voie si ma duc*
~end.
4. Incepe ora. Profesorul intarzie vreo 10 minute si prin clasa e uragan. Intra proful in clasa dupa care:
Kuwabara: Buna ziua copii!
Me: *incep sa rad zgomotos*
K: ce ai patit domnisoara?
Me: iesi imediat de aici, o cauti cumva pe Yukina?
K: domnisoara [nume de familie here] te scriu la caiet!
Me: stai...asa...ce cauti tu aici?
K: sunt noul profesor de matematica...
Me: *deja lesin*
~End...
5. Cred ca voi incerca sa-l contactez pe Kurama sa ma ia cat mai repede de acolo =))...nu cred ca as fi dispusa sa vad asa ceva. Sarutul da, dar continuarea NO WAY! Ma omoara Hiei daca m-ar vedea acolo...