|
Anshy
|
 |
« on: August 25, 2007, 03:15:19 am » |
|
ok, dupa cum stiti, topul consta in 5 personaje preferate, dar va rog, NO SPAM. sa argumentati de ce iati ales. incep eu: 1. Sora---e ambitioasa si nu se lasa pana nu izbuteste 2. Layla---e foarte frumoasa si a ajutato pe sora in multe 3. Leon---e talentat si dragutz 4. May---are un caracter deosebit, si imi place cum arata cand se enerveaza  5. Jonnathan---ador animalutul ala!!!! iar el adora pestii
|
|
|
|
|
Dark_Butterfly
|
 |
« Reply #1 on: August 25, 2007, 03:38:48 pm » |
|
DEsi inca ma mai gandesc cine e pe locul 1, m-am hotarat sa postez si eu..
1*.Sora Naegino= Intotdeauna incearca sa dea ce-i mai bun si lupta pentru visul ei, chiar daca multi sunt impotriva ei si o critica 2.Layla Hamilton= Vrea sa fie pe cont propriu si nu se bazeaza pe nimeni, E puternica si isi atinge scopurile desi Sora reuseste sa o schimbe, caracterul ei ramane la fel de impresionant. Este o acrobata desavarsita si stie cum sa fie o stea. 3.Leon= Prima data mi s-a parut a fi un adevarat "Titan" al acrobatiilor. Caracterul lui puternic este echilibrat de forma excelenta in care se afla. 4.Yuri= Desi incearca sa se razbune pe Kaleido Stage crezand ca Kalos l-a omorat, ramane la fel de dulce. O ajuta mult pe Sora inca din primele zile de cand a venit la Kaleido Stage 5.Marion= o fetita dulcica care este indurerata dupa moartea mamei ei, incercand sa se razbune pe toata lumea, asta pana o intalneste pe Sora.
*Competitia s-a dat mult timp ptr primul loc si in sfarsit ca intotdeauna, protagonista a castigat ...
|
|
|
|
|
|
Riku
Angel of Light
Novice
|
 |
« Reply #2 on: August 25, 2007, 04:22:11 pm » |
|
My top: 1. Rosetta Passel:este o fata tare dragalasa,ambitioasa,nu se lasa nciodata intimidata de nimeni chiar daca e mica,a fost mreu alaturi de Sora si vrea sa fie partenera ei,este tare incapatanata,ca si mine de altfel  2. Sora Naegino:ambitioasa,puternica,putin visatoare,mereu luptapentru visul ei  3. Layla Hamilton:ea a fost cea care a invatat-o pe Sora tot ceea ce trebuie sa stie despre acrobatii,sa isi urmeze visul,a sustinut-o de fiecare data,este foarte ambitioasa,puternica,putin dura si foarte frumoasa  . 4. Yuri Killian:este un tip adorabil,foarte talentat,a ajutat-o pe Sora la acrobatii si i-a fost de cateva ori partenera;este un tip romantic,foarte dragut,nu mi-a placut cant a vrut sa i-a Kaleido Stage si sa il vanda dar i-a trecut^^ 5. Anna Heart:este o fata tare amuzanta,de fiecare data ma face sa rad,seman putin cu ea,pare un pic timida dar si e foarte draguta dar si talentata(in special in ale rasului) si ambitioasa. Cam atat!Ja ne  .
|
|
|
|
|
Kaito
|
 |
« Reply #3 on: August 26, 2007, 12:11:03 pm » |
|
ei bine, desio nu am chiar o fgavorita... 1. Sora -> ambitioasa, curajoasa, reuseste mereu sa scoata tot ce e mai bbun din toti. 2. Layla-> frumoasa, stie sa aprecieze talentul. femeie puternica, mereu curajoasa, nu se lasa influentata de parerile nimanui. tinde spre perfectiune, si stie sa schimbe ce nu e bun la ea. 3. May Wong-> stiu ca nu va asteptati sa o vedeti aici, dar desi este dura, si nu prea stie sa se bucure de viata, lupta pentru ce crede caw este important, incearca sa se perfectioneze, si sa fie atat cat considera ea ca trebuie de buna. 4. Rosetta :-X nu coment 5. Leon -> nu imi sta in fire sa aduc in topuri genbul asta de baieti, dar imi place cand era mic! 
|
|
|
|
|
Dream Shadow
|
 |
« Reply #4 on: September 08, 2007, 12:05:21 pm » |
|
1. Laila --- este o personalitate puternica, perseverenta, mereu gata de actiune. 2. May --- no coment :-X 3. Sora --- personajul principal, o fata cu multa ambitie si talent, cu un vis maret pentru care si-ar da si ultima suflare. 4. Shopie --- desi este moarta, merita un mic "omagiu". 5.Yuri --- (again) no coment. :-X
|
|
|
|
|
Fire Girl
Guest
|
 |
« Reply #5 on: November 30, 2007, 11:53:48 am » |
|
eu o sa le iau in alta ordine.. sper sa nu va suparati..
6. Toate personajele
5. May --- munceste pentru a deveni cea mai buna, si incearca sa invete din toate experienntele sale. totusi, imi place mai mult de ea in ipostaza "Regina Ghetii"... dar si in timpul "Spiralei Demonului"... 4. Leon&Yuri --- Ingerul si Demonul...
3.Rosetta --- a evoluat extrem de mult, incercand mereu sa ajunga atat de sus cat crede ca poate. 2.Layla --- Este foarte sigura pe ea, dorindu-si mai presus de orice unicitatea si solitaritatea.
1. Sora --- Imi place ca are spirit de sacrificiu, pentru un vis deloc egoist...
|
|
|
|
|
Malcom
~~~Psihologic Torture~~~
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: March 01, 2008, 06:50:25 am » |
|
1. Yurri [chiar nu comentez ~.~] 2. Layla [ambitioasa, sigura pe ea, lupta pentru ceea ce crede ea ca este corect si nu se lasa influentata in rau de ceilalti, in schimb evoluand prin comparatie] 3. Sora [ logic, protagonista nu putea lipsi din top, asa ca toata lumea stie motivele alegerii ei.] 4. Anna [talentata si plina de umor, nimic nu ar mai fi la fel fara ea] 5. Rosetta [visatoare, totusi realista, rigida, totusi flexibila si doritoare de bine]
|
|
|
|
|
Mya
not really, i know....
Full Member

Summer coming
|
 |
« Reply #7 on: July 09, 2008, 12:20:11 pm » |
|
ok:here I start! No1: Layla - imi palce caracterul ei si firea sa matura.o adevarata femeie! No2: May - desi nu este un personaj perfect, imi aplce de ea,are un farmec care o fae deosebita.imi aplce mult cum "hamaie"  No3:Sora -atitudinea ei pozitiva ma inspira si aduce voie-buna! No4: oh, God cum o vheama oare pe tipa aia cu karate??? cand imi amintesc dau edit! pierdere de memorie pentru moment.  imi palce parul ei si firea mauzanta.maia les era un moment in care arunca in ea cineva de la circ cu cutite,iar ea radea ca o ticnita ->  No5: si in filnal imi palce Dl. Politist! -fanul nr ! al Sorei si un adevarat comic. (am vrut sa o pun pe locul 5 pe Anna,insa imi aplce mai atre Dl. Politist.consideratio pe Anna o subgrupa  ) edit:miam amintit ,e Sarah! love her :X
|
|
|
|
« Last Edit: July 12, 2008, 11:45:48 am by Mya »
|
Report Spam
|
|
|
|
|
Akyra
|
 |
« Reply #8 on: August 13, 2008, 05:16:05 am » |
|
Mya, iti place de May? huh? eu una nu prea o am la inima, dar sa zicem... Tipa cu karate? E Sarah.
1. Leon Oswald. Sincera sa fiu...e baiatul perfect! Are un caracter de otel, a suferit destul de mult din cauza mortii surorii lui si de aceea a devenit asa de "rau". He rocks! De aspectul fizic nici nu ma mai iau...just no comment. E un artist foarte talentat; mi-a placut la nebunie Acrobatia Ingerului. 2. Fool. Mama ce tare e asta...si ce chipes e, I like his mask. It's just...perfect for me! Un personaj destul de complex, talentat in a ghici cu cartile =)) 3. Hmmm...Kalos? Da. Mi se pare ca arata foarte bine, doar mi se pare ca e un pic ciudat. Si mi-a placut faza in care avea sosete diferite =))...am ras o gramada atunci. In concluzie: he rocks, too. Yeah.. 4. Yuri Kilian. Hehe...e blond si eu ador blonzii. Imi place pentru ca a ajutat-o pe Sora la festivalul de circ si chiar cred ca puteau amandoi sa castige festivalul, asta daca plangacioasa de Sora numai era asa de trista...f**k yeah! Neaparat 5? Ohh...ok. 5. Sarah. O persoana cu simtul umorului [ca mine]. Cum a zis si Mya...radea la faza cu cutitele.
|
|
|
|
|